xx

Fetish Grand Prix Brno 16.2.2008

Vážení příznivci Laku, Kůže, Latexu, Gumy a dalších fetiš oblečků, tak jsem vás pozval na První Fetiš Grand Prix, která se uskutečnila v Brně v půlce února.

Děkuji všem, kteří podpořili akci (dole najdete jejich odkazy na www), či pomáhali s jejím průběhem. Chtěl bych poděkovat skupině která prováděla vodní svazování (jmenovitě abecedně: Abross, Mr. Bondage, Lady Charis, Hopkirk, Josef, Kika). Poděkuji i personálu motelu za poskytnutí prostor a vstřícnému jednání (že by i tam jsme našli fanoušky fetiš?). Pokud budete někam psát recenze, prosím o kopii. Děkuji za zájem který jste měli a dorazili tak v počtu 59 lidí. Pokud bude zájem, mohli by jsme se opět sejít na začátku podzimu. Váš Aids alias Sadaam alias Gaston.

Pro ukrácení chvíle: Tajenka

Fetish Grand Prix (aneb jak jsem to viděl. Nemusíte souhlasit, ale váš názor mě zajímá)

Máme za sebou první letošní Fetiš párty. Nové prostory s bazénem a vířivkou slibovaly nové aktivity. Kdo přijel viděl a doufám, že i přes pár organizačních drobností způsobených novými prostory nelitoval. Ale popořadě. Účastníci se na adrese www.volny.cz/fgp dozvěděli, že akce začíná od 12ti hodin soboty 16tého února kousek od Brna. A tak se první začali sjíždět již chvíli po obědě. V recepci hosté dostali informace o prostoru kde se vše bude odehrávat a vydávali se ubytovat. Někdo prvně zamířil na prohlídku restaurace či bazénu. Jak jsem stačil zaregistrovat Fro byla snad v latexových plavkách už oblečená, protože ta se do vody vydala jako první.
Když se po 13 hodině spustilo video, dostalo se ke mě několik hlasů o tom, co pohyblivé obrázky dělají s personálem. Když jsem tam nahlédl, za barem se přestalo obsluhovat a sledovali společně s hosty fetiš filmečky. Průvodcem do tajů BDSM a fetiš se pro personál stal Jenbar. V recepci se zatím Falkon soukal do spacáku a přímo proti dveřím vítal další hosty. Recepční se asi dvě hodiny divily, ale pak pochopily, že dnešní služba bude zajímavá a netradiční . To se již přiblížila 16 hodina a měla proběhnout projekce Atelieru Mistress Adrienne. Neproběhla. DVD formáty jsou kouzelné ale nekomunikují se všemi přístroji. Takže když se k tomu přidala prosba abych přibrzdil začátek, že svazování má trošku zpoždění, tak jsem se dostal do situace kdy jsem začal improvizovat. Po úvodu zpožděném asi o 20 minut jsem tedy přivítal 59 hostů a spustil ukázku toho , jak se o fetišácích mluví v TV. Střídavé salvy smíchu odlehčili začátek a tak jsme se mohli přesunou na bazén. Zde již vrcholilo uvazování dvojice do osmihranu. Mr. Bondage dokončoval poslední úvazky a tak jsme si zatím mohli prohlédnout mořskou pannu ve vířivce nebo otroka v kládě. Na ukázku umělecké bondáže navázala soutěž o vytvoření "diamantu" a to ve volném pojetí. Úkolu se ujaly dvě dvojice ve složení Luigiri, Kuba a Falcon a konkurenci jim tvořili Fro a Tom Eurocatsuit. Po veřejné volbě zvítězila dvojice Fro a Tom, která Diamant dotvořila na dolní části Toma. Následovala minipřehlídka Ateliéru Mistress Adrienne a jejích výtvorů na účastnících. Kdo chtěl přesunul se zpět do restaurace a volnou zábavou se pokračovalo dále až k večeři, která udělala jakýsi předěl za akcí.
V malém salónku se část účastníků zúčastnila řešení křížovky. Patnáct řádků s BDSM tématikou jako první překonal Crassus. Po ní jsme se přesunuli k bazénu, kde WOW fashion připravila ukázku. Plaváčky, jak jsem si je nazval navlékla do nafukovacích lehátek a pomocí Fro poslala na druhou stranu bazénu. Třetím v nafukovacím balónu se ocitl Falkon. Celá společnost se následně seskupila k hromadné fotografii. Část účastníků se vydala konzumovat do restaurace a část zůstala a zkoušela vodu. Když se zájem o bazén utlumil přišla řada na další z tradičních aktivit na fetiš pártych. Tím je vyhlašování NEJ. Jako Nejzajímavější se jevila pro odbornou komisi, kterou tvořila Klaudie jmenovka Astora.
Vyhlášení NEJ osob patřil na samotný konec oficiálního večera. NEJ ŽENA, PÁR, TV a MUŽ kategorie ve kterých hlasovali střídavě muži i ženy ve veřejné volbě. Vítězem kategorie TV se stala TransBetty, párem se stala Doll Lara a Doll Caira. V kategorii muž po prvním kole přítomné ženy vybraly Astora a LTXBOYe se shodným počtem hlasů. V druhém kole pak daly více hlasů LTXBOYi. Na závěr se volí to nejlepší a tím byla volba NEJ ženy. Tou se jen o jediný hlas mužů stala Elen. Oficiality skončily ale účastníci dále seděli a povídali, část se jich vydala znovu do bazénu ale tentokrát si zaplavat. Kolem 3 hodiny ranní se odebrali poslední účastníci spát.
Ráno se schází ke snídani skupinka lidí a "zjišťují kdo je kdo" , v tom civilu to prostě není ono.
Díky za účast a příště snad znovu. Sadaam

Vaše reakce

Ahoj pořadateli, chci ti moc poděkovat za akcičku. Nejdříve sem nechtěl jet vůbec našel sem zpřísněnou dušičku tak sem fetišáren trošku přejedný . Nakonec si mě u naší milé ŠVADLENKY ADRIENNE, kterou tímto zdravím a chválím šikovné ruce přemluvil a já se rozhodl že pojedu a ve čtvrtek nastaly problémy ze zuby naštěstí v pátek večer to bylo docela dobré a v sobotu jsem vyrazil vláčkem Brnáčkem na akci a jsem moc rád že sem se zúčastnil. Bylo to fakt moc hezké ten nápad z bazénem byl dost dobrý. Atmosféra u něho úžasná ještě jednou dík. U nočního sledování slovenské televize bylo na pokoji č 14 bylo bezva málem nám praskli bránice. MOC VÁS VŠECHNY POZDRAVUJI GUMĚ A ÚCHYLÁRNÁM ZDAR Jenbar a v dubnu na ELIOTU na viděnou těším se na vás PŘÁTELÉ

Rádi by jsme poděkovali touto cestou organizátorovi této opravdu povedené akce za výborné vybrání místa (atraktivní, příjemné a nové prostory) za to, že byl na akci zákaz kouření. To ocenila většina zúčastněných. Za nové nápady, které zpestřily celý průběh této fetiš akce. Rádi jsme opět viděli všechny známé i neznámé tváře.
Madam Lucie a Kuba

Ahoj Sadaame, chci poděkovat za moc příjemnou akci. Řeknu to zcela na rovinu. Cestou do Brna zavládla v autě trochu temnější atmosféra. Nevěděly jsme totiž, do čeho jdeme, znaly jsme dost málo lidí a najednou nám to všechno přišlo zbytečně stresující a málo uvolňující. A pak bylo moc a moc příjemné, když ty pocity po příchodu do hotelu mezi ty lidičky téměř okamžitě opadly. Celý srazík byl opravdu v moc příjemné atmosféře, s moc příjemným programem a v moc příjemném prostředí. Dobrá, nenásilná a nenucená organizace v prima společnosti nakonec znamenala moc hezké sobotní odpoledne a krásnou noc. Pozdravujeme všechny a už teď se těšíme na pokračování. Jééééééééééé a proč už sakriš nevoním po latexu!
K+K nebo-li Klaudarka, nebo-li Kadarka s Klaudií

Ahoj Sadaame, chtěl jsem ti poděkovat za uspořádání párty, bylo to moc hezké. Smekám před tebou, že jsi něco takového dokázal udělat asi prakticky sám. Asi ti to napíše víc lidí, ale moc se mi líbilo prostředí hotelu, z mého pohledu bylo perfektní, že se uvnitř nikde nekouřilo. Latex neskutečně natáhne kouřem a pak když věci vezmu do ruky, tak nejen že už pěkně nevoní známou vůní, ale smrdí od kouře. Samozřejmě bazén byl fajn. Uteklo mi to neskutečně rychle a to tak, že už jsem se nedostal ani k tomu, abych si šel zaplavat. Lidi byli fajn, přijelo nás hodně. Určitě by dobré, kdyby bylo ještě víc návštěvníků, čím víc legrace. Pohodová akce, uteklo to neskutečně rychle. Falkon

Taky chci poděkovat za celý srazík, bylo to super připravené. Taky jsem byl potěšen, že se ve společných prostorách nekouřilo. Dík Pevece