xx

Fetish Grand Prix Brno 8.11.2008

Vážení příznivci Laku, Kůže, Latexu, Gumy a dalších fetiš oblečků, skončila druhá Fetiš Grand Prix. Padesáttři účastníků se sešlo a během dne, večera a noci prožilo první Fetiš Film Festival, opět si vyzkoušelo vodní radovánky, mohlo vyhrát nějakou cenu ve Fetiš tombole či si vyslechnout Večerníček. Tak jako minule i teď se sešla pestrá směsice oblečků a stylů.
V úvodní části akce proběhl festival filmečků, které natočili čeští autoři a přivezli je na FGP. Z tří filmečků vyhrál hlasováním účastníků dokument Fetish Dream z produkce Mistress Adrienne. Další dva "nevítězné" filmečky si je možno objednat: YELEN -Plastic mise a Rubber dolls - Bitch.
O stylové přivítání účastníků na lidovů notečků chlebem a solí se v latexových krojích postaraly Panenka.CD a AdeMa, která každému účastníku přidala na památku latexového smajlíka.

Po společné večeři jsme se odebrali na bazén. Tam neproběhly uvažované aktivity jak měly, ale Jenbar si nafoukl lehátko a na hladině si užíval. Claudie s Kadarkou obsadily výřivku. Ostatní využili možností fitcentra a pořizovali si jedinečné fotečky do svých alb.
Následný přesun zpět na restauraci znamenal začátek poslední fáze oficiální části. Ten začal Fetiš tombolou, Večerníčkem pro dospělé a finále obstarala klasika všech párty, tedy NEJ Muž, Žena, Pár a TV. V párech to byli i díky slibu gumových medvídků všem , kteří jim dají hlas Kadarka s Klaudií. V mužích po rozstřelu Bigbíťák. Mezi TV opět Klaudie a ženy vyhrála Lucie X-manová.
Následná volná zábava vytvořila skupinky, které postupně korzovaly mezi restaurací, recepcí, bazénem. Ti nejodolnější ve 3 hodiny ráno naplnili vířivku a neopustili ji před čtvrtou.
"After party" potom probíhala u snídaně. Každý kdo vstupuje do restaurace na snídani, se "diví" kolik je tam najednou cizích lidí.

Na stránce se postupně objevují schválené fotky a odkazy na jiné místa, kam si umisťujete svoje. Pokud budete psát nějaké hodnocení, prosím dejte mi vědět.

Předběžný termín další akce je dojednáván na konec února 2009.

Pěkný článek o akci najdete zde. Článek vyšel v časopise Eva, leden 2009.

Vaše reakce 0802

Ahoj, akce byla opět noc fajn a líbila se mi moc, jinak moc pozdravuji všechny krásné úchylačky a fajn úchyláky. Hezky jsem se vyhřál ve vířivce, pobavil s lidičkama a nakonec jsme od 4 ráno do 5 s Bigbíťákem převáděli hezkou recepční na pravou "gumovíru", ukazoval sem jí fotky na netu z našich gumosrazů tj. plynové masky a ona jen zírala a pak nastoupil Bigbíťak se svými stránkami a to už se jí líbilo víc.Na otázku jestli se jí oblečky co měly ženy líbí řekla, že je to moc hezké. Jestli jsem někomu něco slíbil a nebo bude chtít nějaké informace o maskách ať se ozve.
Gumě zdar Jenbar