xx

Fetish Grand Prix Brno & Fetish Dream 2
28.2.2009

Máme za sebou již třetí setkání příznivců fetiš oblečků. Tentokrát se již do tradičních prostor vydalo přes padesát lidí. Po přivítání a seznámení účastníků s programem setkání dostala Madame Šárka jako dárek k narozeninám živého otroka na vodítku.

První společnou akcí byla SMS soutěž v textovce se zadanými slovy. Soutěže se účastnilo šest skupinek a jednotlivců a jejich dílka zklidila bujaré ovace. Zaslouženě si pro cenu přišla Iuditha. Uvedené texty si můžete přečíst zde. A jak později zjišťujeme né poprvé.

Po večeři se volil NEJ člověk. Poprvé v historii fetiš párty byla uvedená soutěž bez jakýchkoliv kategorií. Bylo tedy jedno zda muž, žena či TV. V tajném hlasování zvítězila Iuditha následováná Claudií.

Latexový raut Konečně bylo vše připraveno a tak jsme se mohli přesunout do prostoru bazénu. Zde se odehrála další část večera. Fetish Dream 2, kterou pro hosty připravili Yelen a Mistress Adrienee. Prostor bazénu jsme zatím takhle temný neznali. Za zvuků hudby se rozvlnily igelitové závěsy. Zpoza něj vystupuje střídavě šestice modelek s lesklými oblečky. Jejich ukázka končí strhujícím potleskem. Aplaus publika je však znova vyvolává na scénu.

Opětovný přesun do restaurace má svůj smysl. Ve vedlejším salónku je nachystán Latexový raut. S talířky a vidličkami se latexáci vrhají na studenou kuchyni.

No a potom již končí oficiální část večera. Kdo chce fotí, kdo chce povídá či opět míří na bazén fotit. V obležení je rudá kožená pohovka v recepci.
Postupně sem doplním další fotky a text. Společnou fotku ale nehledejte, nějak jsme na ni zapoměli :-)( .
Děkuji všem, kteří přijeli a zůstali až do brzkých ranních hodin.
A jak jste párty viděli vy? Napište zprávu, rád ji uveřejním a z negativ zkusím najít vylepšení pro příště.

Vaše reakce:

Ahoj!
Reaguju na Tvou výzvu ke komentování proběhnuvší párty.
Samozřejmě postřehy a povídání pártyové prvničky jsou velmi omezené a srovnání s předešlými srazy nemožné. Moje hodnocení může být pouze plusové (!), protože toto byla moje první párty. Co můžu ale říct, že to rozhodně nebude moje poslední! To víš, šel jsem tam se staženou prdelí v očekávání neznámého... nasbíral jsem ale pouze skvělé zážitky, zábavné a poučné povídání, potkal jsem a mohl si prohlédnout spoustu zajímavých lidí a s hrstkou jsem dokonce konverzoval Jen bych ocenil ještě uveřejnění fotek z vyhlášení "bezpohlavního NEJ".
Co chci ale říct je, že jsem rád, že jsem úchyl! Latexu zdar!
Luboš