xx

4. Fetish Grand Prix Brno
7.11.2009

Prostory nového motelu jen pár set metrů od toho kde jsme bývali předtím dávaly nové možnosti. Zároveň když je něco poprvé, čekáte jak se projeví protistrana. A hned v úvodu musím napsat, že přijetí od majitelů bylo bez problému. Nic tak nebránilo rozjet setkání. Na akci se vypravilo rekordních 68 dresnutých lidí. Prvních 40 účastníků obdrželo malou pozornost vyrobenou AdeMou pro tuhle akci.

Ačkoliv doporučený příjezd byl již na 15tou hodinu ani v 17 hodin ještě nebyli zdaleka všichni připraveni a tak párty oproti plánu začla s půlhodinovým zpožděním. Tento doporučený příjezd by ale stejně nepomohl Transbetty, která vytvořila rekord v kategorii "přípravy" a to v délce 3 hodiny. :-) .

Takže v 17 hodin se setmělo a rozsvícením lidské lampy se zahájil program. Tak jako na minulých akcích i zde byl složen z aktivního společného programu a pasivního povídání. Několik tématických textíků, promítnutí videa a fotek z poslední akce vytvořilo společný úvod. Připomenutí pravidel respektování fotografování jen těch kteří souhlasí a oznámení o tom že jsou v Salonku přítomné kamery rozpoutalo nezvládnutelnou bouři. Když jsme se před akcí dohadovali zda pustit kamery dovnitř, neměli jsme jednoznačný názor. Místo zdrženlivosti se však většina lidí naopak nahrnula do prostor Salonku a proplétala se před objektivy. Do toho začaly cvakat spouště soukromých aparátů. Tahle prakticky neřízená akce se táhla téměř až do večeře. Výsledek bude ke spatření na TV JoJ a na internetovém portále.

Po té co se podařilo situaci uklidnit, byl promítnut úryvek z filmu Watchmen a z plátna vystoupila mezi nás jedna z hlavních postav. Latexový obleček byl vytvořen pro SCI-FI festival a jeho majitelka na něm obdržela druhé místo mezi dalšími sci -fi postavami. Holt Scifisti neví co je pěkný obleček. Mezi námi latexáky však sklidila majitelka Eliška i autorka AdeMA bouřlivý ohlas. To už se ale večer přesunul ke společné večeři, která dělila akci na dvě části.

Po večeři proběhlo skupinové focení. Následně do prostor velkého sálu byl vnesen stůl a přichystány materiály na soutěž. Čtyři páry se chopily nůžek a lepící pásky a hromady igelitek. Celé 2,5 minuty mohli tvořit. Společně se pak vydali tvůrci do salonku a spojili se s "modelkami". Modelky Marfiona, Panenka, Eliška a KaroMirjam oblékly modely, které se připravovaly na Latexové Tvrzi v září. Ještě naposledy AdeMa upravuje modely a pak je řadí na přehlídku. Slova se ujal patřičně igelitově oděný Latex.toll. Ten komentoval Igelitovou Fetiš Šou. Osm modelů z igelitu a bublinkové folie. Jednoduché, rychle vyrobitelé ale především nápadité. Odborná porota následně vybrala ze soutěžicích jako vítěze dvojici I.E.Katty a X-Martin. Jediným účastníkem kdo se přihlásil do Fotofetiš soutěže se stal LTeX. To byl taky poslední oficiální bod čtvrté FGP.

Během večera se účastníci přelévali z jedné místnosti do druhé. V salonku byly totiž k odzkoušení vakuová postel a vakuová kostka. TomEurocatsuits tak byl prakticky celou dobu v jednom kole a střídavě obětavě pomáhal zájemcům o vyzkoušení. Přiblížila se půlnoc a to byl signál pro ty co nepřespávali na motelu aby vyrazili domů. Začalo tak první loučení. Prostory se postupně vyprazďnovaly a kolem třetí zde zůstávala poslední skalní šestka.

FGP však nekončí nocí, pokračuje pak ráno při společné snídani. To už je ale jiná kapitola.

Děkuji všem , kteří se podíleli na programu či pomáhali s jeho organizací. Děkuji majitelům motelu za vlídné přijetí. Na viděnou na jaře 2010. Sadaam

A jak jste to viděli vy? Nebojte se napsat či poslat fotky.

Vaše reakce

Latexcat
Co można napisać już, jak wszystko zostało już powiedziane. Tak przynajmniej kilka słów z perspektywy uczestnika, który był na imprezii tego typu po raz pierwszy. Ogólne oczekiwania i emocje były już znaczne przed zdarzeniem,i zwiększały sie proporcionalnie s godzinami.Całe popołudnie i wieczór się odbywał v atmosferze towarzystwa uczestników którzy pojawiali się v latexovych i lackowych błyszczących strojach i było możliwe popatrzyć ich zabawki.Charyzmatyczne Panie se swoimi uległymi i dużo parów kdzie dziewczyny słu żyły swoim partneróm i za takóm słu żbe mogły si ę zabawić jedna z drugóm.Było możliwe wyprobować latexowego ło żka i tej pomaranczowej kostki, która jest na zdjięciach v latex klubu http://www.volny.cz/fgp/0902/fota0902.htm Taka doskonała atmosfera trwała do późnych godzin. Rano obudziła nas piękna pogoda i podczas śniadania, uczestnicy razem poznawali się jeszcze raz w cywilu, a zatem pożegnałi sie, bo czas wyjazdu i powrotu do domu był bezwzględny. Całe to wydarzenie było wielkie zrealizowane marzenie kiedy człowiek miał możliwość spotkać tyle wspaniałych ludzi. Chciałbym zaprosić na następne spotkanie wszystkich fanów lateksu i lacku, które odbędzie się ponownie w Brnie

Ahoj , dovol abych ti poděkovala za krásny víkend ,ktery jsem mohla strávit na FGP 2009 . Dokáži si představit co práce a námahy ti to dalo a proto ti moc děkuji a moc tě obdivuji a doufám , že bude další .....s kamarádským pozdravem KARIN