xx

5. Fetish Grand Prix Brno
29. květen 2010

Tahle výroční pátá akcička začla vlastně již v pátek 28.5. Jak bylo psáno v pozvánce, letní termín a bytelná konstrukce altánu umožní posezení venku a možnost vázání.
Mr. Bond s Marfionou a Toll přijeli již v odpoledních hodinách a když jsem dorazil s Mrs.Bojkem byli už v plné práci. Instalovali kulisy pro vytvoření atmosféry. Sotva jsme připravili scénu a dohodli program, snesla se bouře a krupobití. Když jsme chystali termín, tak jsme se strachovali aby jsme se v latexu neupekli, počasí posledních dní nás spíše navádělo k tomu mít holínky a pláštěnky. Rozloučili jsme se pro tento večer a vyrazili v dešti k domovu.

V sobotu ráno jsme dorazili na desátou a v altánu se opět pilně pracovalo. Připravili jsme též registrační místo, a čekali na hosty. Kolem poledne se objevili první. Prvních 40 hostů obdrželo na památku nikdy neuvadnoucí růžičky, které vyrobila Adema. Počasí se umoudřilo a tak se dalo korzovat mezi altánem a barem. Přijížděli další a další hosté a kapacita se začala plnit. Poučen z předchozího dne jsem zahájil "rychle" akci a vyzval lidi k aktivitám pod širým nebem, které se začalo opět zatahovat. Toll přivezl tuningově upraveného kabrioleta, který se přímo hodil k do latexu oděným děvám. Sotva se pár jedinců zvedlo přišla první přeháňka.

Přehodili jsme program a s Mrs.Bojkem se šli připravit na scénku "Kočička a pejsek se připravují na párty". Po scénce jsem se přesunul na registraci, kde byli další noví hosté. Mezi nejvzdálenější účastníky patřila dvojice z Polska. Ti také obdrželi malou pozornost od dlouholetého podporovatele této akcičky a to MHsexshopu.
Odpoledne se přesunulo do večera a nastala doba společné večeře. Po té následoval přípitek "latexovým mlékem". A společnost se rozdělila. Na ty odolnější, kteří si šli prohlédnout mořskou pannu ulovebou do sítě zavěšené v altánu a na ty , kteří si povídali v restauraci.

Během večera jsme si připoměli videoreportážemi minulou akci. Vedle reportáže z JoJky jsme mohl vidět i nesestříhaný materiál od Xdoma. XDome děkuje a dej se do kupy, záběry se líbily a na podzim přijeď opět něco natočit.
Eurocatsuits opět připravil v salónku vakuové lůžko a tak jej část hostů okusila .
Večer se překulil do noci a ke slovu přišla muzika. Panenka a Vampire se na dvou místech starali o hudbu, do toho se povídalo a popíjelo. Z oblohy opět začala padat voda, ale akce pokračovala a v tuhle chvíli to nikomu nevadilo. Navazovaly se nové známosti, nováčci se seznamovali se starými mazáky. Latex se třel o kůži při tanci. Někteří jedinci odjížděli, ale stále se pokračovalo.

Závěrem bych chtěl poděkovat mé partnerce a paničce Mrs. Bojek, že měla se mnou strpení. Mistru Bondu a Marfioně za vázání, Tollovi za moderování, Ademě za latex dárečky, Panence a Vampíře za muziku. A také dík patří majitelům motelu za vstřícný přístup k naším akcičkám.
Dík patří i těm co přijeli a dělali příjemnou atmosféru.

A co vy jak jste to viděli? Napište.

Vaše reakce

Ahoj Sadaame!
Až nyní se dostávám k tomu, abych mohl vyjádřit hluboký zážitek z 5.FGP. I když mne celá akce zastihla uprostřed pracovního vypětí, jsem velice rád, že jsem se mohl zúčastnit, protože jsem poprvé vyvětral latexový obleček mezi spřízněný "lid", a doslova mne to nadchlo, byť jsem do Ostrovačic přijížděl s nedůvěrou, co se bude dít. Takže jsem byl trochu mimo mísu, v "jiříkově vidění" ale přitom mi bylo velice fajn. Dokonce i partnerka byla nadšena a to i přesto, že jsme šli spát až nad ránem a brzo jsme museli odjet, protože jsem mazal do hokny. Ale stálo to za to, minimálně proto, že jsem sám sebe "objevil" . Těším se na další akci a doufám, že se jí budu moci zúčastnit a víc komunikovat, aby se některé nemuseli ptát, kdo to byl ten Kazouh. Vděčný Kazouh

Ahoj, ahoj!!!!
Musíme ti poslat děkovná a pochvalná slova za právě proběhlou fetish párty. Bylo to skvělé!!! Já jsem se sice nezúčastnil poprvé, ale moje drahá polovička - Jitka ano. Tak jsem byl zvědav, jak to na ni bude působit, jak se bude cítit. Byla moc spokojená - výborná atmosféra, hezké prostředí, příjemní "latexoví lidičkové" - však to ostatně říkala i přímo v ten večeru stolu. A to je jasný důkaz, že to bylo připravené a zorganizované perfektně. ) Takže ještě jednou - moc děkujeme a už teď se těšíme na další akci. S pozdravem LATEXU ZDAR - Markýz L´teX a Jitka