xx

7. Fetish Grand Prix Brno
26.3. 2011.

Říká se, že každá akce vzniká v hlavách organizátorů, už když se vrací z předchozí akce domů. Osvědčené prostory, zájem o akci to nás motivovalo připravit jarní setkání. Trošku se přípravy zkomplikovaly úpravou programu týden před akcí, trošku jsme museli improvizovat prostorově. Nicméně, v sobotu 26.3 bylo vše nachystáno a 7. Fetish Grand Prix mohla začít.
Již kolem poledne se začali sjíždět první účastníci. Prvních padesát ihned při registraci obdrželo kouzelnou krabičku. Účastníci párty se zatím jen v civilu bavili o novinkách ve světě fetiš a Bdsm. Aby čekání na zahájení lépe ubíhalo, na velkoplošné Tv běžely tématické filmy.
V technické místnosti se připravuje sádrová socha. Pan Kovář a Karbond chystají jedinečné dílo. Půlhodinová příprava a kompletace sochy a pak již zbývá jen vynést metrákovou sochu do prostotu restaurace. Okamžitě vzbuzuje zájem hostů.
Od 16 hodin byl vydán striktní zákaz civilu a hosté párty se začali vracet z pokojů v lesklých variacích z lacku , latexu a kůže.
Sadaam oficiálně vítá hosty a seznamuje je s programem. Na dvou místech zatím probíhají přípravy dalšího programu
Na jedné straně sálu se chystají „Kluci kazajkáři" pod vedením Falkona ujmout svých rolí a na dlouhé hodiny se mění v automaty. Informační a nápojový,. ten nápojový je naplněn Latex-colou a vybaven mincovníkem.
Na druhé se připravuje Fetish hair show jak pojmenoval Kazouh své vystoupení. Uprostřed restaurace se rozprostírá igelit na zem a doprostřed se postaví židle a všichni čekají co se bude dít. Pak už v roli trestance přichází na vodítku Kazouh a usedá na židli. Za jeho hlavou zazní holící strojek a zakusuje se mu vlasů. Ty končí na igelitu. Po několika pauzách a několika zásazích strojku na hlavě zůstává méně a méně vlasů. Porost změnil i barvu do oranžova, aby ladil s barvou na kombinéze a kterou byl i pomalován v obličeji. Když holící strojek už nemá co holit přichází ke slovu břitva. Holá kůže se leskne a Kazouh se zvedá, ze židle. Ta však dlouho nezůstává prázdná. Zcela nečekaně do ni usedá Latex.Toll. Jeho již tak krátký sestřih několika mm se během chvíle za potlesku hostů mění opět pod břitvou v hladkou kůži.
Karbond je již tři a půl hodiny uvězněn v sádrovém krunýři. Jediným otvorem je otvor pro pusu. Když začínala jeho akce, v sále bylo poloprázno a všichni byli v civilu. Nyní když se bourá socha a je konečně vysvobozen je zde plno. Po odklizení trosek sádry probíhá krátká přednáška o odlívání anatomických soch, která svým vtipným vyprávěním návštěvníky zaujala.
Doba večeře dělí program párty na druhou polovinu . To je signál na přípravu další scénky „Násilná feminizace".
Na baru se objevují pomůcky a pak už se jede na ostro. Mrs. Bojek přivádi udiveného Sadaama na vodítku. Nutí jej sednou do křesla a nasazuje mu sukni. Připoutává jej ke křeslu a převléká. To vše za udivených pohledů ostatních. Jeho gumáky mění za kozačky na 12 cm podpatku. Když jej chytne za bradku, v druhé ruce má nůžky a Sadaam volá o pomoc, málo kdo věří, že opravdu střihne, ale Bojek to se škodolibým úsměvem udělá. Po odstranění bradky mizí i zbytek vousů pod holícím strojkem.
Jeho ruce jsou spoutány a tak má madam možnost je ozdobit dlouhými nalepovacími nehty, zatím co paní Ari maluje na jeho tvář linky a kontury. Rudá rtěnka zakončuje proměnu. Madam Bojek ještě učeše vlasy do culíků. Sadaam nyní již jako služka Adéla je odpoután a musí patřičně poděkovat oboum dámám.
Párty je nejen o scénkách ale i o povídání a nově jsme zkusili i formát burzy. Burzy oblečků, které leží doma a práší se na ně. V salonku je pestrá směs věcí a objevují se i koupě chtiví zájemci. V koutku salonku se objevují i holky s jejich fotoateliérkem. Focení patří k akci neodmyslitelně a pokračuje dlouho k půlnoci
Na salonku se pak objevuje paní Akire s jejím Astorem. Jejich odvážné bondážní hrátce přihlíží publikum.
Tématická tombola zakončuje oficiální část párty. Služka Adéla s jejími dlouhými nehty musí vylosovat čísla pro více jak 20 cen. Ty putují k šťastným výhercům. Kde jinde můžete vyhrát : Pírsing v 82 bodech, brožuru pro devianty, lesk na latex nebo pomůcky pro začínající bondagisty.
Blíží se půlnoc a první hosté odchází. Další odchází jen na pokoje vyměnit obleček za jiný.
Organizátoři se snaží obejít všechny hosty, ale při počtu 73 lidí, to není v jejich silách.
Nedělní ráno, mezi mraky problesklo slunce a zasvítilo do pokoje, kde se různě nachází lesklé věci. Noc byla hodně krátká a díky změně času ještě o hodinu kratší. Rychle umýt , zabalit věci a na snídani. Ta, jak někteří říkají je pokračováním večera. Probírají se dojmy ze včerejška, doplňují kontakty na nové známé. Nebo hledají ti, „ co včera vypadali „nějak jinak" . Zbývá se rozloučit a věřit, že za půl roku se zde uvidíme znovu.

Děkujeme fetišákům za zájem o akci. Majitelům motelu za poskytnutý prostor.

Vaše reakce

Ahojky právě jsme se vrátili domů z užasně prožitého sobotního mejdanu -7. FGP.Nelituji dlouhé cesty a několik hodin strávených v autě za to mi to stojí.
Poděkování samodřejmě patři pořadatelům- nemá cenu je tu jmenovat všichni je dobře znají a kdo JE nezná jeho smůla jsou to velice úžasní a fajn lidičky.
Na sraz jezdim opakovaně a každý je pro mě něčim novým a hlavně velice zajimavý. .A co se mi tu líbi supr atmosféra ,kamarádi kteří se sem také zajisté velice rádi vraceji jako já. Ikdyž je velice dobře znám vždycky dokáží překvapit-samodřejmě v tom dobrém.
Poděkování patřim i obsluze a majitelům motelu .
Napadá mě, že na příšti párty bychom jako dárky mohli dostat cedulky s našimi niky.Lidiček přibývá.To je samodřejmě jen dobře.
Osobně bych ráda poděkovala svému (manželovi )za podporu ,kterou mi davá, a že mě doprovází na tuto akci.Děkuji Faramire.
Osobní rozhoror o sochách byl pro mě velice poučný a zajímavý,obdiv patří i našemu odvážlivci-soše,ale také automatům jen ješte.................. nakonci bys nám je mohl předtavit .
Takže vážení pořadatelé vrhněte se na dalši připravy ,občas nás informujte jak jste pokročili at se máme na co těšit a at nám čas rychle utiká do dalšího srazíku. a s lidičkama co jsem se nerozloučila protože spali posílam dodatečně pusu. .............................. V LISTOPADU ahoj VŠEM Karin Faramir