xx

8. Fetish Grand Prix Brno
31.3. 2012.

Ani aprílová změna počasí z týdnových dvacítek na ledových sotva osm nedokázala odradit pětapadesát z téměř osmdesáti nahlášených. Jak se již stalo tradicí po dvanácté se začali sjíždět hosté aby nejprve v restaurační části povídali a později se přesunuli do sálu. Tam po sedmnácté hodině začala první ze scének. Pejsek s kočičkou vařili dort, který navazoval na další večerní dění. To po pauze, kdy se účastníci seznamovali (téměř třicetosm procent bylo tentokrát nováčků) následovalo svatbou - registrovaným partnerstvím Mrs. Bojek a její služky Adély. Za svědky byli Amupeta a Kazouh. Oddávání se ujala Sommers. Jak však ráno odhalila Máňa svatba nebyla směroplatná, jelikož na listině chybí podpis oddávající Sommers. Vraťme se však k večeru, který pokračoval společnou fotografií účastníků. Večeře po devatenácté hodině dělí akci na pomyslnou polovinu.
Mezitím organizátoři připravili další scénu a tak se po dvacáté hodině mohlo šest soutěžících utkat ve znalostech z filmů ve kterých jsme objevili fetish a BDSm . Čtrnáct ukázek vyhodnotilo jako nejzdatnějšího Prokopa, který si na kostkách vyhrál latexové rukavice. Následovala několikaminutová pauza s možností ochutnávky dortu pejska a kočičky a program pokračoval téměř dvacetiminutovým monologem Kazouha na téma ruberizace a zbavení osobní svobody, který vedl za dvě osoby. Na konci byl odměněn potleskem ale zároveň i debatou kde je ona hranice. Tím vytvořil tečku za organizovaným programem a osazenstvo se přesunulo zpět do restaurace.
Zde paní Ikárie prozradila, že její služka TV Leona oslavuje krásných třiatřicet a pozvala všechny dámy, aby se podílely na výplatě. Dam bylo méně než let a tak se pěkně prostřídaly. Služka následně přinesla dva dorty a ty roznášela k ochutnávce. Párty se přehoupla do druhého dne. Pro některé nastal čas loučení, pro jiné ještě téměř pět hodin povídání na baru.
Nedělní ráno má své kouzlo, potkáváte zcela jiné lidi než jste viděli na párty.
Velký dík patří pánu v černooranžovém, který vydatně pomohl při organizaci a samozřejmě Vám, kteří jste přišli, bez vás by FGP nebylo. Mrs. Bojek a Sadaam

Vaše reakce

Fetish Grand Prix je za námi! A úspěšně!! kdo chtěl přijel! Pojedli a popili jsme, pokecali, poplácali, vyspali, a jako nejlepší kámoši a kámošky jsme se rozešli, bez vády jsme rozešli. Kdo nechtěl nebo nemohl nepřijel. Příště to bude zrovna tak. Sejdou se ti, co se rádi opětovně vidí!! Proto má FGP smysl!! Lat KAZ