xx

9. Fetish Grand Prix Brno
3.11.2012

Další v pořadí už 9.FGP je za námi a zde je málé shrnutí z této akce.
Tentokrát jsme byli opět na dolním motelu a akce se nesla v duchu dušiček, vánoc a nakonec jsme oslavili i silvestra.
Kolem dvanácté se začali sjíždět první účastníci. Každý dostal při příchodu tématickou kozačku z perníku, jako upomínku na akci, ovšem tentokrát nevíme kdo si ji ponechal a kdo ji snědl. Pekla je LeonkaTV a perníčky byly opravdu dobré. Od 14 hodiny, už jsme měli hotel jen pro sebe a lidé se začali převlíkat do svého oblíbené „fetiše". Kolem 16 hod. byl uložen ve speciálním konferenčním stolku subík a tím zcela znehybněn. Vydržel v něm celých 90 minut, což je úctyhodný výkon vzhledem k poloze.
V 17 hodin byla soutěž. Soutěžící byli oslepeni páskou a míček na lžičce museli donést přes překážkovou dráhu, jen za pomocí svého hlasového navigátora. Vítězný soutěžní pár MartinM a Guml dostal časopisy Marquis, který věnoval do soutěže MHsexshop. Poté se v salonku stoly začaly plnit věcmi do bazárku a mnozí tam našli pro sebe zase nové kousky do své fetiš garderoby. Někteří využili i bazének, který nám byl po celou dobu k dispozici. V 19hod se začala podávat společná večeře a k ní jsme pustili vánoční tématickou pohádku O Popelce, kde princ byl retifista (fetiš zaměřená na boty) a kvůli střevíčku je ochoten si vzít jakoukoli ženu, hlavně když obuje jeho nalezený střevíc. Po večeři se lidé začali těšit na dárečky. Každý kdo přinesl jej, tak si mohl zase jeden vylosovat a odnést. Jen jsme ještě museli počkat na Santa Dominu. Tu přivolal svým dechovým nástrojem Kazouh který vyloudil koledy a vánoční písně. V silné masce a stačen v korzetu to byl pěkný výkon. Pak už mohla sobinka přivést Santa Dominu na sáňkách a mohlo se začít s nadělováním. Dárečky byli tématické, takže se rozbalovaly latexové rukavice, různé svorky, bičíky, svíčky i gumové kačenky. Jen dechový nástroj se nedal překřičet, tak byl zamčen v salonku, ale Kazouh si našel cestičku a najednou se objevil znova na druhém konci restaurace, za všeobecného pobavení. Až se všichni potěšili s dárky, šli jsme udělat společné foto. Ovšem nás bylo tolik, že do salonku jsme se nevešli, tak se museli nakonec udělat dvě společná fota.
Pak se vyhlásil soutěž Miss(ák) fetiš, kde každý mohl dát hlas někomu, který dresscode se mu nejvíce líbil nebo byl nevtipnější, nejoriginálnější. Na 3. místě se umístila Terez traves girl , na 2. místě Soptíková a na 1. místě Black Rose. Ceny do soutěže věnoval opět MHsexshop. Večer notně pokročil a na řadu přišla Travesti show, která nás symbolicky přenesla k silvestrovskému přípitku a novému fetiš roku. Následovala volná zábava, kterou každý využil jinak, ať tanečky, vykoupáním v bazénku nebo prostě povídáním ať v restauraci nebo na pokojích. Noc byla velmi krátká. Jak velí tradice ráno jsme se viděli u snídaně, hodnotili akci, vyklízeli prostory. aby restaurace opět mohla fungovat v „normálním" režimu.
Na devátou FGP se sjelo z Čech, Moravy a Slovenska 58 lidí a z toho bylo 19 lidí poprvé.
Ještě jednou děkujem všem spoluorganizátorům : Madam Ikárie, Leona Tv a Kazouh za jejich pomoc a nápady. Děkujeme i hostům, že přijeli a svou účastí podpořili FGP a poděkování patří i personálu motelu vstřícnost a pohostinnost.
Bohužel musíme poprvé v historii FGP napsat o tom, že jsme byli nuceni dát jednomu páru za nevhodné chování na jednu akci stopku.

Během večera proběhl i malý průzkum a výsledek vidíte v tabulce.

skupina1