xx

10. Fetish Grand Prix Brno
2.3. 2013

Desátá jubilejní FGP je více méně úspěšně za námi. Začali by jsme těmi příjemnějšími věcmi. Pár „nedočkavců" (včetně nás) dojelo na motel, kde se akce koná již v pátek, aby jsme si v klidu užili bazénku a vířivky, bohužel z technických důvodů bazén nefungoval. I tak to byl příjemný večer, který jsme strávili povídáním v hotelové restauraci každý u sklenky něčeho dobrého.
V sobotu dopoledne jsme na recepci vybudovali „své stanoviště" a začali přijíždět první účastníci FGP. První registrovaní dostali upomínkový dárek v podobě stylových brýlí na oslepení subíků při hrátce. Nakonec dorazilo 65 osob včetně zvířátek z toho 14 nováčků. Jedním z nováčků byl i Wolfgang z Vídně, kterého se ujal Willilatex z KV.
Akci jsme zahájili krátkým sestřihem fotek z předešlých 9ti FGP. Následovala soutěž v lepení oblečků na čas. Z igelitových tašek a pytlů za pomoci izolepy a nůžek měly vytvořit modely . Do soutěže se zapojily 4 dvojice a to co vytvořily byly opravdu kreativní a nápadité kousky. Komise ve složení Lara Lyshay, LatexToll a Michi měla opravdu co dělat. Jen těsně zvítězila dvojice Moon s Vlkem , která si odnesla cenu od MHsexshopu.. .
Následovala soutěž Čelovka, inspirovaná pořadem Partička. Tentokrát nehádali Genzer se Suchánkem ale Michal909 a Jenbar. Jenbar po několika nápovědách docela rychle pochopil že představuje Radima Uzla, ale Michal nám dokázal že se lze pohybovat v Bdsm a neznat markýze de Sade. Čas do večeře vyplnili různá videa a reportáže natočená na minulých FGP a burza věcí na prodej .
Po večeři byla v salonku připravena ukázka latexové exekuce. Štíhlá modelka byla dovedena v poutech a připoutána ke sloupu. Roztržené tričko odhalilo její záda a ty byly postupně pokrývány latexem aby mohlo být vytvořeno logo X. Fetish Grand Prix. Následovalo společné foto a ještě pár individuálních fotografií s modelkou. Logo stržené ze zad nám zůstalo na památku.
Poté se sečetly hlasy na Miss fetish a i přes malý počet hlasujících byly předány ceny, které nám opět věnoval sponzor MHsexshop. Pro nás osobně byl favoritem Dalmatin, zvítězila ovšem Roza. Posléze byly do středu dění vyvolání Veronika TV, Latextoll, Bigbíťák a Brm se Sadamem, aby převzali malý upomínkový dáreček ve formě gumové kačenky s roubíkem pro 5 statečných, kteří byli na všech akcích FGP.
Na závěr programu byl připraven raut na živém talíři, který představovala opět již zmiňovaná modelka. Kdo si všiml, že na sloupu byla upevněna folií další postava??? Tím byl ukončen oficiální program a následovala volná zábava. Lidé se kolem půlnoci začali chystat k odjezdu domů, ubytovaní postupně odcházeli na pokoje. Ráno jsme tradičně pokračovali setkáním u snídaně.... Tím končí popis těch příjemnějších událostí sobotního večera, které se snad líbily i hostům.
Bohužel vyskytly se i ty méně příjemné věci. Po příchodu na motel jsme byli nepříjemně překvapeni zprávou personálu restaurace o objednávkách večeří. Dva účastníci FGP, jmenovitě madam Ikárie a Leona.Tv za našimi zády, obesílali jiné účastníky FGP aby bojkotovali námi objednané a dohodnuté večeře na hotelu a dali si jimi vybrané jiné jídlo. Při tak velkém počtu účastníků je běžné, že je omezený výběr jídel na společnou večeři, (v tomhle případě 3 druhy). Tak aby bylo zajištěno co možná nejjednodušší a nejplynulejší vydání večeří, jak pro hosty, tak pro obsluhují personál. Nejenže dotyční porušili námi napsanou dohodu s hotelem na výběr jídel na připravovanou akci, narušili hlavně chod kuchyně. Naštěstí nenarušili obchodní vztah mezi organizátory a majitelem hotelu, situaci jsme vysvětlili, že tohle bylo jednání za našimi zády a pravděpodobně za účelem jakési osobní msty. Navíc v průběhu večera, porušili další pravidlo a to, že akce je jako nekuřácká a i tento zákaz porušili bez ohledu na to aby se kohokoli z organizátorů zeptali. Tímto udělujeme Madam Ikárii a Leoně TV stopku na všechny námi organizované akce a tohle upozornění dostanou i organizátoři jiných akcí.
Děkujeme všem účastníkům, kteří přijeli a vytvářeli příjemnou atmosféru. Děkujeme také Bigbíťákovi za zajištění ozvučení a focení. Moon za pomoc při zdobení živého talíře. Poděkování patří také Jelinkovi Slaugterovi s modelkou za ukázku tekutého latexu. Na závěr chceme poděkovat majiteli penzionu a restauraci za vstřícnost a vzornou obsluhu při zajištění akce a ubytování. .

Vaše reakce

Akce byla opět užasná:-) díky Brm

Také děkujeme s Ivou. Líbilo se nám a příště už budeme déle:) Vlaďa

Děkuji za pohodovou latexovou sobotu.Pokud mi to rozpis služeb v zaměstnání dovolí,tak na příští fetishpárty bych rád opět přijel a strávil v Brně delší latexový čas...Xlate

Bylo fajn zase jeden s podařených víkendů s dobrými lidmi , pohodovou atmosférou a akčním závěrem . Těšíme se na příští povyražení :-) Lara TV