xx

11. Fetish Grand Prix Brno
1.3. 2014

Fetish Grand Prix se přehoupla do druhé desítky a 11. FGP je úspěšně za námi. Vrátili jsme se domů sice trochu unavení, ale na duchu opět nabití energií. Na motelu jsme se s některými setkali již v pátek, co akci spojili s výletem po Brně a okolí a večer poseděli a dopředu shlédli zkoušku jednoho vystoupení a smlsli si na dortu co již tradičně vozí Karin.

V sobotu před polednem jsme „rozbili svůj tábor" na recepci a účastníci se začali sjíždět. Od 14 hod jsme měli již hotel rezervovaný jen pro sebe a tak už nic nebránilo pustit tématické videa a chystat na salonku „rekvizity" v podobě bondážního křesla, dřevěných pout, kříže, vakuového lůžka, které byly celou dobu k dispozici na vyzkoušení.

S malým zpožděním po 16 hod začalo oficiální zahájení akce a na programu byla soutěž „Vyliž si" kde měli soutěžící na čas vylízat malou krabičku se sladkým obsahem. Vítěz kterým se stal Domsub Lukáš vyhrál lízátko ve tvaru vagíny. (Doufám že si pak dobře polízal).

Před večeří následovala v salonku profesionální ukázka bondage v podání Soptíka a jeho krásné přítelkyně, která se pro nás někdy až v dech tajících polohách nechala ovládat provazy v rukou jejího Pána.

Následovala společná večeře po které jsme se shromáždili na společné foto. Bylo nás tolik, že jsme se fotili ve dvou skupinkách.

Poté měli Kazoun a s.Ade připravenou úsměvnou scénku „Španělská čižma" o těžkém údělu kata v mučírně v dobách minulých. Přestože oběma vypadával text nebo možná i právě proto, scénka velmi pobavila.

Poté nastalo vyhlášení Miss fetish ve dvou kategoriích. Nej pár, kde vyhrála X-ra a její subík B.pig a Nej jednolivec, kde se komise shodla a ocenila Waltra jakožto latexového vojáka včetně šavle. Dále byl oceněn 250tý registrovaný účastník FGP a tím se stala Šeherezáda.

Další bod programu o který se postarala Majpí s Kazounem, měl název „Něco ostřejšího před půlnocí" a byla opravdu pro otrlejší nátury. Když Majpí vzala na spoutaného Kaze nůž, mnohým naskočila husí kůže, ale k újmě přišlo zatím jen latexové triko, které na něm efektně rozřezala. To ostré teprve přišlo v podobě jehel, které prošpikovaly Kazovu hruď a následně spojením provázků vznikl nápis F G P.

Následovala volná zábava, kde se tančilo, házeli kroužky na penis připevněný na zádech geparda, focení, zkoušení vakuové postele a hlavně povídáním. Mnozí odcházeli notně po půlnoci. Nedělní snídaně má své kouzlo, kde jsme se znovu seznamovali, ale tentokrát již jen v civilu.

Chtěli bychom poděkovat Majpí, Kazouchovi, Soptíkům za pomoc při organizaci a programu. Karin s Krystýnou za dřevěné hračky a křeslo, Domsub Lukášovi za zapůjčení a obsluhu vakuového lůžka, kříže a dřevěné trestné kozy. Dále majitelům a personálu hotelu, kteří nám již po několikáté vyšli vstříc, ale především vám všem co jste přijeli za skvělou atmosféru.

Rádi vás uvidíme v příštím roce 2015 na 12.FGP . Mrs.Bojek a s.Ade

Vaše reakce