xx

13. Fetish Grand Prix Brno
aneb Otevři svoji 13.komnatu.

sobota 27.2. 2016

Jaká byla Třináctá komnata?
Byla jiná než ty předešlé, byla největší co do počtu hostů, šestadvacet nováčků ji otevřelo pro své okolí. Ale pěkně popořadě.
Ačkoliv je FGP sobotně-nedělní akcí, tak se stalo dobrou tradicí přijíždět již v pátek a civilně pokecat na salonku. Někteří dorazili již v poledne, někteří až kolem půlnoci. Tohle Zahřívací kolo letos absolvovala téměř třetina účastníků a zdrželi jsme se přes půlnoc.
Sobotní dopoledne ještě řešíme poslední organizační věci a budujeme registraci. Areál se uzavírá jen pro účastníky a tak se postupně převlékáme. Stále se hlásí další a další účastníci. Na stole se kupí ceny, které sponzoři a dárci ještě přidávají do tomboly, vpisujeme položky do už tak dlouhého seznamu. Prvních třicet příchozích obdrží klíček. Co s ním dělat se dozví později. Paměťová karta na které jsou nahraná soutěžní videa vypovídá službu a tak její obsah rychle kopírujeme na druhou flešku. Je šestnáct hodin, doba kdy jsme chtěli začít, ale restaurace je poloprázdná. Ještě mnoho účastníků tu není. Teprve před pátou zahajujeme program a vysvětlujeme na co jsou ony klíčky, které jsme rozdali u vchodu. U baru se objevuje křeslo s připoutanou a 30ti zámečky zajištěnou Kristínou. Některým se daří najít zámeček hned, jiní musí vyzkoušet i další možnosti aby klíček správně zapadl. Na rozproudění programu chystáme stůl a na něj „krávu", konstrukci na které visí rukavice naplněné vodou, které mají propíchlé prsty a představují plná vemínka. Soutěžící mají za úkol nadojit dva cl tekutiny. Postupným vyřazováním ze čtyř dvojic jdou do finále Jarda a Lenka TV. To čeho jsme se celou dobu obávali, tedy že latexová rukavice praskne se stalo. Naštěstí až po naplnění skleničky. Vítězí Lenka TV a odnáší si cenu v podobě mačkacího prsa. Původně plánovaná scénka Soud pro nemoc odpadá a tak pokračujeme v programu a pouštíme čtyři přihlášená videa. Pod číslem jedna soutěží Mrs.Bojek s videem Provrtaná Adéla, dále následuje Slaughter s jeho Tekutý latex, Madam Lucie Adamant s Výcvikem otroka. Čtveřici uzavírá Yelen s videem Řízení letového provozu. Je před 19 hodinou a snažíme se vytvořit skupinky na focení. Ačkoliv je zde přes sedmdesát lidí a vypadá to na několik skupinových fotek, na té první se lidé tlačí, na té druhé je nás pár. Následuje raut. Uprostřed salonku vévodí živá socha v latexu klečící na čtyřech, přivázaná ke kříži a držící tác s cukrovím v podobě monády. Každý kdo jde na raut si ji tak může prohlédnout ze všech stran a ochutnat. Po večeři se přesunujeme na bazén, kde probíhá ukázka vodní bondáže.
Soptík předvedl vázání a také trochu topení ve vodě. Svou oběť nejdříve svázal ve vodě do kozelce a aby se neutopila přivázal k ní nafouknuté balónky. Většině přihlížejících se zatajil dech, když balónky jeden po druhém začal praskat a nechal ji se pomalu topit.... Mezitím jsme připravili tombolu a vyhlášení vítězů. Vyhlašujeme vítěze druhého ročníku Fetiš Film Festivalu, kterým se stává Yelen. Následuje předání cen pro NEJFetiš. Komise ve složení Adrienne, Sharen a Jarda rozhodla následovně: NejMuž - Erty pup, NejPár - Latextoll a Mína a NEJŽena - Xra.
Předáváme i drobný dárek pro třístého jedince na FGP, kterou se stala Madam Jennifer. Štěstí při slosování vstupenek měla Adrienne a obdržela poukázku Volného vstupu na další FGP. . Pokračuje losováním díky sponzorům bohaté tomboly. Množství cen předáváme více jak půl hodiny a zakončujeme cenou útěchy a tou je Bažant na víně.
Po vyhlášení výsledků a tombole je volná zábava a tak účastníci FGP rozprchnou na salonek, kde se fotí, na vyhřátý bazén. Odbíjí půlnoc a stále pokračuje v plném proudu zábava. Hosté si mají stále co povídat a ukazovat. Je po čtvrté ráno mnohým účastníkům se nechce tuhle atmosféru opustit. My sami uleháme téměř o ? na pět do postele. Tahle noc bude krátká..
Štěkání psa nás budí, je půl deváté a na dvoře jsou slyšet hlasy a kroky lidí. I my míříme posléze do restaurace na snídani. Je plno, lidé se postupně loučí a vyráží k domovům. FGP je u konce. Párty byla příliš krátká na to aby jsme stačili všechny účastníky obejít.
Touto cestou děkujeme všem níže uvedeným sponzorům za dary a podporu. Děkujeme také majiteli motelu za vstřícný přístup a všem kteří jste přijeli a podíleli se báječné atmosféře. .
Jaký jste měli pocity vy? Napište nám.

reakce :

Ahoj S.Ade, zpětně chci Tobě a Mrs. Bojek poděkovat za obětavou organizaci sobotní párty. Co by nová jsem se na ní cítila příjemně a mezi osazenstvo jsem celkem vplula. :-) Onen motel je opravdu dobře zvolené místo. Mějte se. Michaela

Po dlouhé době jsem si měl možnost užít víkendu a relaxu. O to úžasnější že v kruhu přátel a spřízněných duší. Užít si to a být svůj. Jen jak je možné že v 5:30 už nikdo nikde nebyl. Emotikona grin Děkuji všem za skvělou zábavu,Bojkovejm za orga. , a zároveň omluva těm ke kterým jsem slovem osobně nedošel. Bylo nás už prostě hodně a pouze jeden večer. Milli

Byla to paráda, dobře jsme se bavili, užili si to a potkali řadu inspirativních a fajn lidí. Děkujeme Míla

Děkujeme za pozváni, bylo to s Vámi skvěle Uz se těšíme na další ročník Lily Wais