xx

14. Fetish Grand Prix Brno
aneb Nevěšte fetiš na hřebík.

sobota 25.2. 2017

„Nevěště fetiš na hřebík" bylo motto 14.FGP konané 25.2. 2017. Ale pěkně od začátku.
Stalo se tradicí, že první účastníci si prodlužují akci a přijíždí již v pátek v průběhu dne. Po ubytování na pokoji jsme se přesunuli v podvečer na salonek. Původně malé osazenstvo se zvětšilo příjezdem „Táboritek" a znásobila grupou z pražské Flóry, která pod vedením LatexTolla dorazila stylově pártycarem. Živé povídání o všem možném bylo přerušováno jen příchodem či odchodem, těch, kteří chodili otestovat bazének. Úderem půlnoci se jsme se rozloučili, zítra je přece taky den.

Dopoledne před akcí jsme ještě řešili příjezd náhradníků za ty, kteří zrušili účast na poslední chvíli. A pak jsme se již přesunuli do restaurace, aby jsme mohli přivítat další účastníky. Tentokrát byl salonek vyčleněn na ukázky výrobků Extrabot a stojan s oblečením tu měl Simon-O. Dále pro soutěže, své místo měl gynostůl a bondážní stolička a minibazárek.. Na registraci se odbavovali další a další hosté. Každý obdržel stravenku, hlasovací lístek, lístek do slosování a karabinku jako dárek. Vstupující po 16 hodině do restaurace již byli řádně dreslí a tak jsme o něco později zahájili FGP. Nejprve jsme přivítali všechny na párty, která měla letos již deset let a následně promítli foto sestřih z předchozích let. Na salonku se zatím připravovala soutěž na rozproudění zábavy. Služtička Meggie byla upoutána ke stoličce a vybavena uměláky, na které se házely kroužky. Každý umělák měl jinou bodovou hodnotu. Maximálnímu počtu bodů se nejvíce přiblížila Lady Dra s 90 body a vyhrála láhev vína. Po krátké pauze přišel na řadu Soptík se svým vystoupením. Tentokrát subinka seděla na stole v černém catsuitu a nejprve byla přes ni přetažena igelitová plachta, která je stále více stahovala provazy kolem jejího těla. Jen jsme si říkali, jak bude asi dýchat? Soptík ji ale protrhl malý otvor pro ústa. Vystoupení bylo jako vždy úžasná podívaná. Následně jsme se shromáždili v salonku abychom zde uskutečnili společné foto. Od devatenácté hodiny byl čas vyhrazen pro večeři. .

FGP se dostalo do své další části a pokračovali jsme krátkou scénkou, která jak řekla Mrs. Bojek se již nikdy nebude opakovat. Mrs. Bojek byla vedena v roli otrokyně vojákem C.K. armády na vodítku a předána pašovi . Během svého tance si jej dokázala podmanit a než dozněla podkresová skladba, bylo vše jinak. S obojkem se skláněl před svou novou Paní paša. Potlesk, chvíli pauza a pokračovali jsme třetím FetišFilmFestivalem. Tedy filmy vlastní tvorby s tématem fetiš. Ač to tak nevypadalo, nakonec se jich sešlo osm. Od reklamních, přes fotosestřih až po retro. Jednotlivé snímky vyvolávaly reakce a bylo vidět, že diváky bavily. Pak se přistoupilo k hlasování lístečky. Vítězný film se vyhlašoval současně s dalšími výsledky na konci programu. Uvolněním salonku vznikl prostor pro tolik oblíbené focení „každého s každým". Letošní komisi pro výběr těch NEJdreslejších účastníků tvořili nováček Andrea , za výrobce Simon-O a za organizátory s.Ade. Když se vysvětlovaly Simonovi pravidla bezradně kroutil hlavou . Vybrat jen jednoho v každé kategorii byl oříšek.

Kolem půl desáté se vyhlašovaly výsledky Fetiš Film Festivalu. Jako organizátoři jsme odstoupili ze soutěže a vítězkou se tak stala Honeyhair , následovaná Mrs.Karin a MHsexshopem. Předávali jsme ceny a blahopřáli. Jak jsme již zvyklí z běžného života, předávání cen přerušila reklama, ale né ledajaká. Byly to pozvánky na další akce, které se budou konat na jaře. Tedy Other Dress, Adema a Adrienne párty. Po reklamním okénku jsme se konečně dostali k vyhlášení, těch nejlépe dreslých. V kategorii Muž se jím stal Crassus, v kategorii Žena se jí pro letošek stala Katka , Párem roku se stali madam Isida a Astor . Letos jsme poprvé vyhlašovali i Nejlépe dreslého nováčka. Vybrat jednoho nebo jednu z šestnácti bylo opravdu těžké. Nakonec se jí stala Helen. Simon-O věnoval do každé kategorie jeden z oblečků a k tomu každý z výherců dostal od českých výrobců druhý dárek. Simon byl ochoten případně cenu vyměnit, ale jak jsme během večera zjistili, oblečky padly jako na míru. Vraťme se ale k předávání. Následovalo slosování vstupenek. Šťastná čísla tak mohly získat volný vstup na další FGP, na OtherDress, nerezovou rozporku či škrabošku. Následovala volná zábava na všech částech motelu a to včetně bazénu a to až do ranních hodin, kdy již pomalu svítalo.

Nedělní snídaně je část FGP, kde není vyžadován dres, ale má neopakovatelné kouzlo a každý se dobu do odjezdu snažil co nejvíce prodloužit.

Děkujeme Martyrovi alias Maggi za pomoc při organizaci, Karin a Faramirovi za pomoc při promítání filmů. Děkujeme také sponzorům: Ademě, Mistress Adriene, Latexvogue, MHsexshop, Simon-O, Extra-boty, za jejich hodnotné ceny do soutěží. Díky patří i majitelům hotelu za zázemí, které nám poskytují. Ale hlavně velké poděkování vám všem, co jste přijeli a vytvořili skvělou atmosféru. Za rok opět na viděnou. Mrs.Bojek a s.Ade

Vaše reakce:Ahoj,
díky za umožnění naší účasti na FGP. Nikdy jsme na podobné akci nebyli. Bylo to pro nás příjemné překvapení. Odjížděli jsme s dobrým pocitem. Máte to dobře zorganizované. Celý program byl pohodový a lidi se bavili. A pro příště se třeba polepšíme se soutěžním filmem. Nevěděli jsme do čeho jdeme tak ten náš příspěvek byl možná trochu mimo hlavní proud :-) Ani nevíme jestli jsme neskončili úplně poslední :-) Zdravíme Tebe i Mrs. Bojek
Latexu zdar! Bat a Cat