xx

15. Fetish Grand Prix Brno
V novém kabátě....

sobota 24.2. 2018

Slovenští fetišáci zcela ovládli XV. FGP

Nejenom tímto překvapením se vyznačovala FGP, ale pěkně popořadě. Ještě v listopadu to vypadlo na nové působiště, ale několik omezení nás přinutilo se vrátit na tradiční místo. Během pár hodin tak přeskupujeme hosty na pokojích, měníme časový rozvrh a obesíláme přihlášené. Den a hodina platí, změňte si místo pobytu.
Konečně nastává 23.2. a po obědě vyrážíme na motel. Jsme zde dříve, abychom zvládli i focení, ještě než začnou najíždět první hosté na páteční Zahřívací kolo. To je nepovinné, ale patří již k programu a účast je rok od roku silnější. Po dvacáté hodině konečně se zpožděním dojíždí i pražská sekce, takže jsme komplet. Zaregistrovat, předat klíče od pokojů, pokecat a na pokoji probrat poslední detaily.
Sobotní dopoledne se nikomu ven moc nechce kvůli studenému počasí a tak se spíše odpočívá před velkou akcí. V poledne tématicky upravujeme salonek a zahajujeme registraci a pokračujeme v ní do 16. hodin. Kvůli hokeji posouváme zahájení, které probíhá formou scénky na bazénu. Madam Isida Is a Mrs. Bojek dohlíží na řádné naleštění pejsků. Posléze se v salonku soutěží o nejrychleji vypitý nápoj metrovým brčkem. Nejrychleji to zvládl Luděk. Do večeře ještě probíhá tradiční společné focení.
Po dvacáté hodině pokračuje program čtvrtým ročníkem Fetiš film festivalu. Letos se přihlásily jen čtyři filmy a opět s různými tématy. Ještě než se hlasovalo, tak se promítlo vítězné video z roku 2009 Fetish Dream I. a fotokoláž. Hlasování dopadlo jako loni (Vendelín) vítězstvím Mrs. Bojek se snímkem Ztraceno v dabingu , ale jako organizátor se vzdala vítězství a první místo tak získal snímek Sen ze Slovenska od Mr.Dark a s Eli následováni Mumií od Mrs.Karin a Schody od Jirka a Katka. Krátká pauza byla na načerpání energie a poté následuje ukázka bondážního lůžka od Petr Latex, kde figurantku dělá jedna ze služek Madam Isidy. Ještě před vyhlášením výsledků si Mrs.Bojek a Martyr střihnou tango ve stylu Bdsm. Následující čas je vyplněn představením organizátorů dalších fetiš akcí. Konečně jsou známé výsledky Nej fetiš v kategoriích: muž, žena, pár, nováček. Porota ve složení: Mrs.Bojek, Crassus a Kacíř se rozhodla pro muže: Pierced. Ženou se stává Nenufer, párem je Mr.Dark a s.Eli, a nováčkem Mastaf. Když k tomu přidáme, že další cenu a to Nejvíce vrstev ( a to 4) vyhrál Pierced, potom všechny ceny šly na Slovensko. Ceny do této soutěže věnovali (abecedně): Adema, Adrienne latex design , Latexvogue, Ltx.cz a Mhsexshop.cz . Slosovatelnou vstupenku vyhrála Madam Isida Is a pro dva nejvěrnější účastníky FGP ( Adema a Veronika Tv) , kteří nechyběli ani na jedné jsme připravili malý upomínkový balíček. Tím skončil oficiální program. Dále se již hosté volně bavili, využívali služeb Kacíře jako fotografa, zkoušeli vakuovku, kládu nebo třeba bazén.
Nedělní snídaně bývá pestrou směsicí dojmů a tentokrát i hlášek:
Crassus u snídaně... Normálně jsem si na pokoji lehl, že se za chvíli vysvleču. Za hodinu jsem se vzbudil a byl furt gumovej.
a jeho pokračování:
Ráno jsem se vzbudil, mobil vybitej, v hrůze že už jsou všichni pryč vyběhnu na parkoviště a to bylo plný aut.......
Vašek: vzbudil mě hluk z vedlejšího pokoje, říkám si sakra hosté vstávají dříve než já , musím jít chystat snídani. Než jsem si uvědomil, že jsem tentokrát hostem i já.

Chtěli bychom poděkovat těch co nám pomáhají s organizací, jmenovitě Martyr, Faramir, Madam Isidě s jejím doprovodem za scénku, Artabanovi s Elíkem za propůjčení vakuového lůžka, Petru Igelitovi za úžasnou klec a gynokřeslo, Kacíři za fotografování, sponzorům za jejich podporu a ceny a především Vám všem, co jste přijeli, protože Vy tvoříte tu skvělou lesklou atmosféru bez které by to nešlo. Děkujeme i majitelům hotelu za jejich zázemí, které nám už léta propůjčují. Tak příště zase na lesklou shledanou. Mrs. Bojek a s.Ade

A jak jste viděli XV. FGP vy? Napište nám... mejl znáte.