xx

17. Fetish Grand Prix Brno
Přestupný rok, přestupte k nám.

28.- 29.2. 2020

„Přestupná" FGP je za námi a je tady krátký report pro ty, kteří nebyli.

Páteční popolední příjezdy předznamenávají, že FGP je tu. Letos byli někteří hosté dokonce dříve na místě jak organizátoři. A potom se již jen vybalovalo a chystalo, tak aby mohla být zahájena registrace. V podvečer začala opět na salonku Burza. Mohli přijít i „nedresnutí" příznivci.

Během večera se také promítly snímky z předchozích ročníků a fotografie od zahájení FGP v roce 2008. Na pokoje se odcházelo po půlnoci.

Sobotní ráno 29.2. nás přivítalo sněhem a zprávami jak vyráží další hosté. Kolem poledne již opět registrujeme a registrujeme.
Program s mírným zpožděním zahajujeme soutěží „ Živé obrazy" . Čtrnáct skupinek se snaží vytvořit zajímavé téma pro obraz. Vznikají takové názvy jako Labutí jezero (dokonce ve dvou provedeních) , Ptačí chřipka, Jak na koronavirus a další.

Následuje Soptík s jeho bondáží a vodou. V salonku je po ukázce mokro a tak rychle vytřít podlahu, aby se mohla provést Skupinová fotka.

Tradiční skupinovka Skupinovka před večeří probíhá prý proto, aby jsme se na fotku všichni vešli. Letos to ovšem přestává platit. Stále jsou ve dveřích další a další zájemci. Na příští rok budeme muset vymyslet větší prostor na focení. Vždyť se nás letos sešlo 83 a z toho 16 nováčků ( tedy těch, kteří na FGP nikdy nebyli).
Následuje pauza v podobě večeře.

Pátý ročník Fetiš Film Festivalu. Tentokrát jen jeden film a dva fotosestřihy. Vyhrál sestřih Mr.Darka, následován videem Mrs.Bojek . Čestné třetí místo si uhájil Kacíř.

Když už jsme byli v tom prohlížení na TV, diváci měli možnost zhlédnout komisí do finále vybraných fotografií následující:

Cvičák,,
Osudová vzpurnost,
Na suchu .
Když se potom hlasovalo, přesně v tomto pořadí obrazy vyhrály.

Soptík se přesunul na bazén, kde probíhaly hrátky se svázanou „obětí". Krátký šot můžete vidět zde.

Program zakončuje vyhlášení vítězů a rozdání cen.

Volný vstup na další FGP a kalendář Rákosky vyhrála Paní Zuzi. Další vylosovaní výherci vyhrávají rukavice nebo kalendář až do vyčerpání cen.

Své ceny předal i MH sex shop podle jejich výběru. Ohodnotili Madam Puz_Zle s Maid Krissie, Mr. Dark s s.Eli a Michell .
Jedna z účastnic na FGP oslavila své kulatiny a tak jsme i my přispěli malým dárkem.
Víte kdo měl v době vyhlašování nejvyšší podpatky? I to jsme změřili a předali cenu za 22,5 cm s.Eli.

Následovalo informační okénko pro pořadatele akcí, které následují po FGP. Nenufer lákala na akce v Ateliéru. Adema pozvala na svoji dubnovou přehlídku a pozvánky zakončil Rub se svým Gumovým Eliotem.

V závěru programu bylo povídání Židle pro hosta. Mrs. Bojek si v tomto novém formátu zve zajímavé hosty. Tentokrát na židli usedl M.H. z MH sex shopu a povídalo se o vzniku až po současnost.

Oficiální část byla za námi, ale rozhodně se nekončilo. Dále se pokračovalo focením, povídáním a spřádáním plánů na další akce.
O půl třetí se loučíme se zbytkem hostů a mizíme na pokoj na Závěrečný dojezd.

Závěrečná probíhala na jedničce, kde jsme „dostali" školení o tom jak dělat FGP lépe.... :-)

Nedělní dospání bylo krátké a bleskové. V restauraci se již vydává snídaně a pokračuje každoroční hra „ kde ty jsi vlastně seděl". Loučení a odjezd vyprazdňuje prostor. Opět jej zaplníme 26.-28.2.2021.
Děkujeme sponzorům, majiteli motelu za vstřícnost a také hostům za vřelou atmosféru. Děkujime také Kacíři, za to že fotil, fotil a fotil. A za rok opět na leštěnou.

Vaše reakce :
Ahoj a hezký nedělní večer, tak FGP je za námi a doufám, že už si konečně trochu odpočinete. :-) Letošní ročník jsem si velice užila, poznala opět řadu nových lidí, a zažila neočekávané včetně ocenění v soutěži. :-) Bylo to pro mě plné pozitivní energie, i když jsem byla celá černá. Díky, že pro nás tuhle akci pravidelně organizujete. Michelle D.

Citila jsem se dobre, az velmi. Bylo to vse velmi nenucene a to se mi na tom libilo. Nemusela jsem prekrikovat hudbu, hrat hry, ktere nechci atd.... Myslim, ze to je o komunikaci, lidi si chteji povidat a sdelovat si i sve zkusenosti. Ja jsem byla nad miru spokojena co se tohohle tyce. Ridte se svym pocitem. VZDY bude nekdo, kdo bude nespokojen. Ja jsem zase byla prekvapena jaci jste a citila jsem se jako doma. A to jsem prave rikala praseti, ze tohle bych asi nedokazala. Takze za nas sklizite JEN podekovani, ze jste se obetovali a zorganizovali. A pan fotograf! Zcela famozni clovek, ktery trpelive fotil a fotil. Jestli budu na takovouhle dobrou zabavu cekat cely rok, tak me jebne!
Veronika 45

Fetish Grand Prix podporují (abecedně):

MH Sexshop - latex, fetish a bdsm - Nejkomplexnější sortiment od roku 2004!