xx

18. Fetish Grand Prix Brno
Konečně, konečně osmnáct !!!.

5.-7.11. 2021

pátek 5.11.
S více jak půlročním zpožděním způsobeným opatřeními kvůli C19 jsme v pátek 5.11. mohli při příjezdu na motel zvolat Konečně. Těch omezení bylo při přípravě tolik, že jsme museli omezit i kapacitu, někteří účastníci to raději vzdali předem. Mírný převis zájemců se srovnal s kapacitou a letos poprvé se nestalo, že by někdo v den akce rušil účast. Dorazili tak opravdoví zájemci. Dva páry si takto prodloužily víkend již od čtvrtka.
Vyskládat plně naložené auto, vyzvednout klíče a ubytovat se, to byl program na nejbližší hodiny. Na restauraci a salonku, kde se bude vše odehrávat upravujeme rozmístění stolů , montujeme kládu, židli, zástěny.
Tak jak přijíždí hosté, tak se kolem stolů tvoří skupinky a debatují, někteří se neviděli i více jak rok. Ačkoliv pátek není s předepsaným Dresscode, tak je vidět, že každý kdo přijel už dnes si to chce co nejvíce užít. Kacíř přiváží nejen kříž, ale i dva nováčky. Kolem půlnoci se zavírá bar a tím pádem odcházíme na pokoje. My ještě řešíme detaily jediné scénky na zítřek. To jaký dostane urychlovač však netušíme ani my.
sobota 6.11.
Sobotní slunečné dopoledne někteří využívají k poznávání okolí s podzimními barvami. Tradičně po dvanácté hodině chystáme registrace, ale tentokrát s námi za zády vchází Hygienická kontrola za doprovodu policie. Ta se nejprve zasekne pohledem na vyprsenou Adélu, a pak se rozhlíží "jaké že to má zaměření" restaurace, ale potom již masírují majitele. Pokuta nese pachuť po celé odpoledne, zda se vrátí také večer až bude plno či nikoliv. Tradiční patnáctá hodina, kdy by měl být Dresscode leda vylidnila restauraci a ani šestnáctá neznamená plný sál :-) . Mrs, Bojek se tak zahajovacího slova ujíma o dost později. Do uvítání se bohužel vsunuly i instrukce o dodržování vládních opatření, ale i tak si chceme akci užít bez komplikací. Následně chceme pustit záznam s fotkami z minulých ročníků, ale záznamy nejsou ani na jedné paměťovce. Nicméně je vidět, že lidé se baví i bez programu a tak je nerušíme.
Jeden z tradičních bodů FGP , a to společné focení zůstal zachován ale i přes to, že je nás tentokrát méně máme problém se na fotku společně vejít. Krissie si vybrala sice krásnou sukni, ale pro její rozměry se s ní občas někde zasekne. Na společné fotce tak musí úplně dopředu a dolů, protože by tam jinak byla sama :-) Následuje společná večeře a potom pauza na cigaretku, protože chystáme další bod večera. Tenhle jsme chystali od srpna, vlastně od doby co jsme přemýšleli nad dárkem, který každý rok dáváme. Během měsíců příprav se utahují šrouby a my z předávání dárku nakonec děláme scénku. Dnešní nečekáná návštěva z Hygieny ještě celou atmosféru scénky dohnala do absurdity. Na co jsme však zapoměli bylo domluvit se s personálem,,,, A tak když do restaurace vstupuje " Hygienická hlídka" nezpozorní jen účastníci FGP, ale především personál. Všichni najednou začínají kmitat. Hlídka před sebou posunuje účastníky do salonku, aby se podrobili testu. Doba je tak vykolejená, že to některým nedochází a způsobně se staví do řady, vytahují mobily s Tečkou a chtějí je ukazovat sestřičce v latexovém katsuitu ukryté za paravanem. Mrs. Bojek ale nechce vidět žádné potvrzení, naopak rozdává drobný dárek. Malá zkumavka obsahuje štamprdli na přípitek, který následně pronáší.
Ačkoliv jsme nechystali žádné soutěže, tak nakonec přidali svou trošku do mlýna i prodejci LTX a MHsexshop a výrobce Adema. Tak jsme se rozhodli, že vstupenky se slosují a budeme rozdávat tak dlouho dokud bude z čeho. Ademě se líbil jako nováček Rubberlover, kterému darovala latexovou kapsičku. Volný vstup na další FGP si vylosovala Miss Litlle Bee. Volná zábava pokračuje, skupinky se různě přeskupují podle toho co se zrovna kde děje. LatexToll donesl vodnici a tak se salonek stává "latexovým doupětem". Někdo fotí u ikonické fotostěny, někdo si hraje za zástěnou. Dámy si nechávají masírovat zmožené nožky. Na TV stále běží videoklipy s tématem fetiš. Tradičně po půlnoci početné osazenstvo prořídne, ale to nic nemění na tom, že se lidé spontánně baví dál. Kolem baru se nedá projít, a i přes pokročilou hodinu se na některých jedincích mění oblečky.
neděle 7.11.
Chladné, ale slunečné ráno doprovází hosty na snídani, kde se ještě probírá to co se nestihlo za předchozí večery. Klíče od pokojů jsou předány, auta naložena, ale stále je na dvoře hlouček diskutujících. Ačkoliv díky omezením nepatřila FGP mezi nejpočetnější, atmosféra se vydařila a nováčci zapadli mezi ostatní. Děkujeme Martyrovi a Kacířovi za pomoc s uspořádáním FGP.
Děkujeme majitelům a personálu motelu za opětovnou vstřícnost.
Děkujeme hostům, že přijeli.

Díky a na viděnou na další FGP . Mrs.Bojek a s.Ade

p.s. Napište nám vaše hodnocení. Díky.

reakce:
Ahoj, chtěl bych Vám poděkovat že jsem se mohl zúčastnit vaší akce, i když jen krátce později přijel brzo odjel, no mít hospodářství není jednoduché, přesto děkuji skvělá atmosféra, i když jsem se dlouho otrkaval, nakonec jsme našel odvahu a s někým chvíli pokecal. Děkuji Petr

Ahoj s.Ade, Akce se mi celkově líbila. Začátek byl spojený i s policejní vsuvkou takže paráda ?? Na to že jsem vyrazil sám a nikoho jsem neznal, tak akce proběhla parádně.. musím to vědět,z restaurace jsem odcházel poslední ?? Ano-černy catsuit a trsp košile. Jsem zvědavý na fotečky od Kacíře ?? Díky za důvěru a příště zas!! S pozdravem Rubberlover

Fetish Grand Prix podpořili (abecedně):

MH Sexshop - latex, fetish a bdsm - Nejkomplexnější sortiment od roku 2004!