xx

XX. Fetish Grand Prix Brno
TOP GUM
24.-26.2. 2023

FGP je za námi, nafoceno bylo více jak 3000 fotek a my se dostáváme k již dvacátému reportu.
Na letošní FGP padly hned 2 rekordy. První: po spuštění registrace byla do 24 hodin naplněna kapacita a jako náhradníky jsme měli dalších 30 lidí. A ten druhý padl v pátek, den kterému říkáme Zahřívací kolo, se zůčastnilo víc jak 50 návštěvníků.
V pátek, když jsem dorazili na hotel, jsme rozestavili hrací nábytek, světla ve fotokoutku a začli ubytovávat postupně přijíždějící účastníky. Když se na Zahřívací kolo (pokec+ burza) přišla podívat další téměř desítka lidí, bylo plno. Přestože v pátek není Dresscode povinný, i tak byla více jak polovina příchozích dresnutá. Lidé se seznamovali a bavili, něco málo se prodalo i na Fetišburze. To se již, ale přehoupl pátek do soboty.
Sobotní dopoledne se neslo v dospávání a následném domlouvání posledních detailů na hru Pevnost Bojek. Potom jsme již obsadili tradiční místo u vchodu. Patnáctou hodinou začal platit Dresscode a pomalu se plnil prostor. Chvílemi to vypadalo, že do rána zapadneme sněhem, ale západ Slunce byl již zase slunečný. Po uvítání v 16 hodin Mrs. Bojek zahájila Křeslo pro hosta, do kterého tentokrát usedl Kacíř - fotograf, majitel stránek Darkpress.cz a náš dobrý přítel. Dalším bodem byla Bojkova pevnost, které se zůčastnilo 8 soutěžících. Soutěž spočívala v hledání indici na desíti zastaveních, (jedním z nich bylo i pozření červa), aby dosáhli cíle. Jako podkres a aby se nesoutěžící nenudili byl puštěn sestřih fotografií z minulých ročníků, tedy od roku 2008. Vítězně všemi zastaveními prošel Markýz LTex, který od Mrs. Bojek obdržel truhlici "s pokladem" pevnosti Bojek. Kdo nesoutěžil povídal, vytvářely se skupinky starých známých, protože někteří se neviděli celý rok. Někdo fotil a využíval k tomu i hrací nábytek. To největší focení však probíhá tradičně v 18:30, kdy se do salonku pokouší před Kacíře nacpat co nejvíce lidí. Letos to bylo 48 latexových kousků :-) . Společná večeře potom tak nějak dělí akci na dvě části. Letos poprvé seděl počet objednávek a počet stravenek :-) .
Zatím co se večeřelo, přichystali jsme na salonku prostor pro Fetišvideostop. Tedy soutěž pro šest účastníků, kde jsou promítány běžné filmy s bdsm a fetiš prvky ( asi by jste se divili v kolika filmech lze tohle téma nalézt). Po deseti ukázkách měli čtyři soutěžící stejný počet bodů a tak se o vítězi rozhodlo v roztřelovém klipu od Olgy Lounové a jako první ji poznalo Nočňátko. Ta si potom hodila latexovou kostkou a vyhrála jednu z cen. Po opětovném upravení salonku na focení a hraní, jsme začli sčítat hlasy od účastníků o nejlepší fetiš obleček. A protože se blížila 22 hodina, tak byl ten pravý čas vstoupit do dění a vyhlásit ty NEJ Dreslé.
Kdo tedy vyhrál? Mezi Ženami to byla Mrs.Bojek, ale ta se jako organizátorka vzdala ceny a předala ji další ženě v pořadí, kterou byla Isida Is. Mezi Muži to byl Mr. Dark. Jako Pár účastníci vyhodnotili Lady Black a její Toyboy. V kategorii Tv to byla Anna Stasia . Cenu pro nováčka získala s.Sisi.
Všichni dostali taštičku s upomínkami a cenami od těch, kteří nás podporuji. Ještě jsme vylosovali slosovatelnou vstupenku a tím pádem volný vstup na další FGP. Vítězem se stal Rub. Aby oficialit a předávání nebylo málo, tak nás upozornila Lady Black, že její subík má narozeniny. FGP pro něj bylo dárkem a tak i my jako organizátoři jsme předali něco malého.
Tím jsme udělali tečku za programem a a od téhle chvíle probíhala již jen volná zábava, nekonečné focení, zkoušení bambusové konstrukce atd atd. Po půlnoci jsme se šli převléknout ( po 12 hod v latexu ) a vrátili se na bar.
Nedělní dopoledne se potom neslo v duchu tradičního setkání "civilistů" při snídaní, loučení a odjezdu.

Před závěrem trochu statistiky. Letos byla 20. FGP, zůčastnilo se jí 69 hostů, z toho 9 nováčků. Za těch 16 let co se FGP konná přijelo 1294 hostů, což je asi 64 hostů na jednu akci . Celkově navštívilo FGP 425 jedinců.
Letošní Fetish Grand Prix je za námi a my již po dvacáté chceme poděkovat těm, kteří nám pomáhají s organizací (Martyr a Kacíř), se soutěžemi, ale především Vám všem, co jste přijeli a vytvořili tu skvělou atmosféru, bez které by nebyla fgp tím čím je. Také musíme poděkovat těm, kteří nás podporují, tedy LTX.cz a Mhsexshop.com za sponzorský dar. A také velké díky majetelů, motelu za poskytnutí prostor.

Doufáme, že jste si ji užili a příště zase na viděnou. Mrs. Bojek a s.Ade

A jaké to tedy letos bylo podle vás??????

reakce:

Ahoj, fetish organizátoři a všichni ostatní zúčastnění "fetisháci" :-) Moc děkuji za super víkend XX. FGP. Bylo to báječné se po těch dlouhých letech zase mezi Vás vrátit. Všechno bylo skvělé! Teď už si do budoucna ten čas vyhradím, abych FGP s Vámi mohl sdílet. Ač je to teprve pár hodin, co akce skončila - už teď se těším na tu příští. ;-) Marquis L´teX

Fetish Grand Prix podporují (abecedně):

MH Sexshop - latex, fetish a bdsm - Nejkomplexnější sortiment od roku 2004!