xx

XXI. Fetish Grand Prix Brno
Jednadvacet, latex bere
8.-10.3. 2024

Tenhle report asi vzniká nejpozději co se kdy psal. Ale tradice se musí dodržovat, tak je zde i ten z roku 2024 z XXI.Fetish Grand Prix.
O všech těch přípravách a balení, které končí pátečním dopolednem asi psát nemusíme.

Pátek: Chystání prostor, registrace hostů, to vše patří roky k tradici. Co však přibylo letos nově byla účast výrobce Samshop.cz a to již od pátku. Rozložil si svůj stánek s výtvory na salonku a my (a nejen my) tak měli možnost se s ním osobně setkat.

"Zahřívací kolo", jak se říká prvnímu dni bylo v plném proudu, postupně dojížděli další hosté. V prostorách se to pěkně lesklo, protože každý chtěl využít co nejvíce času, aby si to mohl úžít v lesklém. Tomu, kdo měl nějaké lesklé přebytky nebo naopak něco sháněl mohla pomoci Fetišburza.
Na 20 hodinu přijela i DJ Adri, která si tentokrát rozbalila své hudební nádobíčko a po 21 hodině začla na salonku hrát. Kdo netančil, tak se setkával se starými nebo seznamoval s novými známými na baru. Během večera se také využíval BDSm nábytek či tradiční FGP stěna na focení. Když jsme se loučili bylo po půlnoci a odcházeli jsme ještě řešit nějaké technické detaily na jedničku.

Sobotní dopoledne bylo klasicky pomalé, někteří vyrazili na výlet do okolí, někteří dospávali noc. A jak bývá tradicí, tak se ochladilo. Jestli v noci bylo celkem příjemně, tak přes den se rozfoukalo, a pobyt venku si prodlužovali jen kuřáci.
V 15 vyhlašujeme Dresscode a kdo dosud nebyl, tak se jde převléknout, nově vstupují již jen ti dresnutí. Po úvodním slově Mrs. Bojek v 16 hod. se program přesunuje do salonku, kde je nachystáno Křeslo pro hosta, kterým je Samurai. Ten je usazen na bondážníí židli pod bambusouvou konstrukcí a zpovídán Mrs. Bojek. Ve svižném tempu se dozvídáme nové věci nejen o výrobě ale i o něm samotném.

Když jsme připravovali tombolu, tak jsme si mysleli, že bude probíhat volně do večeře. Rychlost s jakou byly škrabací lístky rozebrány nás překvapila a musel se na pomoc vrhnout celý tým, aby to odsýpalo a netvořily se fronty. Ale je vidět, že škrabání lidi bavilo.
V salonku se zatím chystalo vázání Kočičky pejskem na bambusové konstrukci. Pejsek byl dle jeho dodatečných slov tak moc nesvůj před tolika lidma, že si zapoměl nasadit i čumák, ale to nic neubralo na provedení vázání.

Potom se již chystal prostor salonku na společné focení. Ještě v pátek večer jsme uvažovali nad společnou fotkou venku, ale sobotní počasí do toho hodilo vidle. Takže opět co nejvíce zájemců zmáčknout na danou plochu, tak aby se všichni vešli do záběru. Letos byly k dispozici i bubliny s vtipnými hláškami a tak si je někteří rozebrali. Po téhle skupinovce jsme uskutečnili ještě jednu skupinovku. Lidí, kteří byli na I. FGP v roce 2008.
Dalším tradičním bodem je společná večeře, která dělí akci na dvě části. Než všichni naplní svá latexem obtáhnutá těla, tak přestavujeme prostor v salonku na další bod programu.
Soutěž, tří dvojic - nůžky, plastové pytle, isolepy. Do časového limitu dvacetipětiminut měly vytvořit nějaký nositelný obleček. Následným hlasováním se jako NEJ jevilo přihlížejícím dílo Ademy a Nočňátka. Prostě taková Udržitelná víla. :-) . Když už jsme byli u toho vyhlašování, tak jsme rovnou vylosovali i volný vstup na některou z dalších FGP. Ten získal Latexor.

"Akce Plyn", to byla výzva pro všechny vyznavače plynových masek. V jednu chvíli se nás tak sešlo 29 kousků, všech možných typů značek a stáří.
Během večera dostávali hosté svítící náramky, které mohli darovat tomu, jehož obleček se jevil nejvíce fetiš, erotický. A protože hlasování bylo dosti vyrovnané rozdělili jsme cenu mezi dvě výherkyně. Deset a devět kroužků získaly Gloria Black a Blondzulatex.
Během večera se účastníci různě vytrácí na pokoje nebo se společně fotí. Kacíř je tak v jednom kole, protože každý chce mít "ty nejpromakanější fotky" a tak se různě přesunuje nábytek a pomůcky a světla a a ... .
Když se nad ránem loučíme, strhává se lavina a přesunuje se na Jedničku. Tolik lesklého na metr čtvereční tyhle pokoje asi nezažily. Za posledním odcházejícím zaklapávají dveře a my upadáme do bezvědomí.

Neděle, Probouzí nás zvuky na dvoře. Někteří již směřují na snídani. My však musíme nejdříve dát do pořádku pokoj, účty a teprve potom vyrazit posnídat. U stolů je plno a zdravíme se s tvářemi, které vykazují nevyspání ale spokojenost. Letos přibylo 21 nováčků. Po snídani douklízet věci ze salonku a nabalit auto. Doma upadáme do komatu, ale na netu se objevují první reakce.

XXI. FGP je již minulostí, ale emoce a vzpomínky zůstanou. Chtěli bychom poděkovat všem co nám pomáhají s organizací, s vytvářením programu, všem sponzorům, kteří nám věnovali hodnotné ceny do tomboly a soutěží, majitelům hotelu za zázemí a především vám všem co jste přijeli a vytvořili skvělou atmosféru. Potkali jsme staré známé, ale poznali i spoustu nových tváří. Doufáme, že jste si akci užili a příště zase na lesklou shledanou. Za organizátory Mrs. Bojek a s.Ade

reakce:
Mára : Mně se to všechno moc líbilo - sami milí lidé, organizace, hezká atmosféra... moc příjemná akce! Všechny Vás, co jste přiložili ruku k dílu - a tím myslím nejen Vás tři "Esa", ale i neúnavného Kacíře a nevím, koho všeho ještě - upřímně obdivuji. Jak se Vám to všechno opět podařilo dát dohromady. Kdysi jsem takové akcičky pomáhal organizovat, tak vím, jakou práci a stres to s sebou nese. Děkuji také, že jsme mohli malinko přispět ke zpestření programu. Já jsem u toho vázání byl sice trochu (no, spíš hodně než trochu... :-D) strémovaný, ale takhlek to mám před větším publikem a napoprvé vždycky; pokud bude nějaké příště, tak už to snad bude lepší. A když už Houdi spokojeně levitoval, tak jsem si to i začal užívat. Tak doufám, že si tu naši exhibici přihlížející vychutnali. Kacíř k tomu nachystal úžasnou světelnou scénu - a za to mu patří také velký dík.

Lady'n Black - I my dekujeme za skvele zorganizovanou akci, uzili jsme si to a budeme se tesit na dalsi setkani.

Gloria Black Aj ja ďakujem za nádherný víkend ?? bola to úžasná akcia.

Fetish Grand Prix podporují (abecedně):

MH Sexshop - latex, fetish a bdsm - Nejkomplexnější sortiment od roku 2004!