xx

6. Fetish Grand Prix Brno
6.11. 2010.

Tak a máme to za sebou. 7.11 v ranních hodinách (cca kolem 4 hodiny) zkončila již šestá FGP. Tradičně několik jedinců ačkoliv se přihlásilo, tak nedorazilo a ani se neomluvilo.
To ale nezkazilo náladu, která zde panovala. Již ve vjezdu na motel stál Humanoidní kožený automat, který poskytoval informace o dění na akci. Po pořátečních problémech s DVD přehrávačem se promítl japonský fetiš film v původním znění. Následovala fetiš svatba Karin a Faramira s následnou "štědrovečerní" večeří (přeřek oddávajícího). Po jídle taneční vystoupení Světlo a Tma bylo předskokanem moderované besedě TABU+16 s Lady Aradií. Téměr půlhodinová beseda ukázala změny v BDSm společnosti za 16 let od prvního veřejného vystoupení v TV. Ostatně o tom jak to viděla Aradie samotná se dočtete zde.
Tradiční focení nebralo konce, bylo zpestřeno svazováním ke sloupu a přesunulo nás k půlnoci. O té se spustil film Nebe Peklo. Hodinu a půl dlouhý dokument o BDSM komunitě vydrželo z 20 lidí sledovat asi 8 vytrvalců. Ostatní debatovali , popíjeli a bavili se v hlavním sále.
Opět přijeli přátelé s Polska a Slovenska. Nováčci skvěle zapadli mezi staré mazáky a tak všech 58 lidí se bavilo až do asi 3 hodin. Mnozí pak ještě pokračovali na pokojích. Ráno se tradičně znovu "civilně" seznamovali.

Poděkování patří Jany a Kazouhovi za vydatnou pomoc při přípravách a samotné akci. Tollovi za pouštění znělek a zapůjčení receivru. Taktéž děkujeme Mianytě za natočení svatebního obřadu. Děkuji paničce a partnerce Mrs.Bojek, za to že mě držela na vodítku a akce tak mohla zdárně proběhnout. Poděkování patří i motelu , kde jsme opět mohli prožít příjemnou akci.

Další FGP by měla proběhnout někdy mezi březnem a květnem.

xx
Vaše reakce:

1002

Trošku delší popis dění na 6.FGP od Kazouh.